HABERLER

Eşsiz Cisco akreditasyonu profesyonel hizmetler kapasitesini genişletiyor

Author: Tarkan Sualp

Cisco ile uzun süredir devam eden ortaklığımızdan ve Türkiye ve daha geniş Körfez İşbirliği Konseyi’nde hizmet verdiğimiz şirketlere kazandırdığımız ortak değerden son derece gurur duyuyoruz.

Müşterilerimiz, Cisco’nun birçok ürün ve hizmeti konusunda sahip olduğumuz köklü bilgi ve uzmanlığı zaten biliyor olacaklar. Full-Stack Gözlemlenebilirliğe öncülük ettik, AppDynamics’ten Uygulama Performans İzleme ile pazara ilk giren biz olduk ve ThousandEyes kullanarak ağ izleme konusunda yolu açtık.

Başarılarımızın ve Cisco teknolojilerine olan sürekli bağlılığımızın takdiri olarak, Cisco’nun Türkiye ve Körfez İşbirliği Konseyi (GCC) bölgesi için ilk Profesyonel Hizmetler Alt Yüklenicisi olarak yeni bir ortak akreditasyonuyla ödüllendirildiğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu bizim için ne anlama geliyor?

Sunduğumuz hizmetler halihazırda kapsamlı bir IT profesyonel hizmetleri portföyünü içerse de, bu yeni ve benzersiz akreditasyon, daha fazla şirketi bağlantı ve gözlemlenebilirlik girişimleriyle desteklememiz konusunda bizi daha da güçlendiriyor.

Cisco aracılığıyla, artık özel ülke temsilcisi olarak faaliyet göstereceğimiz Kuveyt de dahil olmak üzere Türkiye ve Körfez İşbirliği Konseyi (GCC) için güvenilir profesyonel hizmetler sağlayıcısı olarak görev alıyoruz. Bu akreditasyon, kurulum, eğitim, danışmanlık ve vaka yönetimi dahil olmak üzere tüm profesyonel hizmetleri kapsıyor.

Bilgi birikimimizi ve deneyimimizi bugün hizmet verdiğimiz müşterilerin ötesinde daha fazla müşteriye ulaştırmamız için harika bir fırsat olmanın yanında zaten mevcut müşterilerimizin çok iyi bildiği yüksek hizmet kalitesini ve deneyim seviyelerini sürdürmek için ekibimizi büyütmemizi de gerektiriyor.

Katar ve Kuveyt’te ve daha geniş GCC bölgesinde ilave operasyonel, satış ve teknik kaynakları bünyemize katarak zaten genişlemiş durumdayız ve daha fazla müşteriye hizmet sunmak için yeteneklerimizi geliştirmeyi sürdürmeyi hedefliyoruz.

Bu, müşterileriniz için ne anlama geliyor?

Bu, kendi şirketimiz için heyecan verici bir duyuru olsa da, mevcut müşterilerimiz için her zamanki gibi çok iş yapmak anlamına geliyor. Cisco ürünleri ve hizmetleri ile IT varlıklarınızın diğer alanlarında her zaman yaptığımız gibi profesyonel ve yönetilen hizmetler sunmaya devam edeceğiz.

Özellikle Cisco veya Splunk’ı doğrudan angaje etmek isteyen yeni müşteriler için, kapsamlı teknik portföyümüzden Cisco dışı hizmetlerin yanı sıra tüm Cisco teknoloji yığınında 7/24 kapasite sunmaya hazır deneyimli bir ekiple, üçüncü taraf profesyonel hizmet sunumu için aday gösterilen ortak olarak tanıtılacağız.

Her şey profesyonel hizmetlerle ilgili değil

Artık akredite bir Profesyonel Hizmetler Alt Yüklenicisi olarak tanınmamıza rağmen, uzmanlığımız tek seferlik proje yüklenimlerinin ötesine uzanıyor. Ekibimiz, IT varlıklarınızın önemli bölümlerinde yönetim ve desteği üstlenerek kendi ekibinizin yükünü hafifleten bir dizi özel ve uygun maliyetli yönetilen hizmet sunabilir.

Daha fazla bilgi istiyor musunuz? Yapmanız gereken sadece sormak

En son Cisco akreditasyonumuz hakkında daha fazla bilgi edinmek veya sadece hizmet kapasitemiz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.